Login

 

cfa-elstarongers@xtec.cat
  93 799 46 04

Ja la tenim en paper des de Sant Jordi i ara la podem veure, també, digitalment al web de l'escola sempre que vulguem!

 

Tags: actualitat  

El pròxim dissabte, 28 de maig, hem preparat un programa doble. Sortirem en bus a les 10 h de matí des de l'escola i anirem fins a Santa Fe del Montseny on farem una passejada per un camí rural. Després tenim una visita i un  espectacle al Circ Cric del Tortell Poltrona i companyia, a Sant Esteve de Palautordera.

La sortida, que inclou el viatge amb autobús i l'entrada a l'espectacle costa 15 € per alumnes de l'escola i 20 € per acompanyants no matriculats a l'escola.

Cal que reserveu places i feu el pagament a consergeria com més aviat millor.

 

Com cada any, torna Sant Jordi a l'escola, la diada més maca de totes!

Enguany, a més, Sant Jordi podrà ser com era abans de la pandèmia: sense mascaretes. Qui vulgui o ho necessiti, però, pot continuar portant-la, és clar.

 

Hem preparat una celebració com cal: amb roses, amb la revista de cada any i... una actuació en directe del cantautor Marc Ràmia!

Tot això serà aquest dijous, 21 d'abril. Aquí teniu el cartell. Us hi esperem a partir de 2/4 de 3 de la tarda.

 

Com cada any des de fa 33 anys, a l'escola fem les Jornades Culturals. Aquest curs 2021-22 l'hem dedicat al circ i, per això, moltes activitats estan dedicades a aquest món apassionant. Les Jornades Culturals inclouen Tallers, un Fira i Espectacles! Aquí teniu el programa per a tots els alumnes de l'escola. Us hi esperem els dies 22, 24 i 25 d'aquest mes de març.

 

 
Ocells dels Jardins és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO). Aquest és "un projecte de ciència ciutadana on podràs aprendre a reconèixer i comptar els ocells en el teu jardí, en un parc públic o, fins i tot, al balcó de casa teva!". El projecte convida tothom a participar.
 
En aquest document teniu les fitxes d'identificació de la pàgina web d'Ocells dels Jardins -> obrir el PDF
 
Aquí sota podeu veure els ocells que més comuns que ens visiten
 
 
 
 
A l'escola hem instal·lat nius per tal que els molts ocells que visiten el patí-jardí de l'escola se sentin acollits.
 
 
Alguns vídeos:
 
Garces Tallarol capnegre Merla
 
 
Pit-roig Tórtora turca Pinsà comú