Login

 

cfa-elstarongers@xtec.cat
  93 799 46 04

 

 

El programa del Dia Internacional de les Dones comença el 28 de febrer i acaba el 2 d’abril, amb 26 propostes organitzades per diferents entitats i destinades a públics de totes les edats. L’objectiu és no oblidar el camí recorregut fins ara, ni les dones que han treballat en la lluita dels drets per la igualtat i mirar cap al futur per saber quina societat volem construir entre tothom. El lema d’enguany és “Juntes ho aconseguirem!”.

L’acte central està previst que se celebri el proper 11 de març, a la plaça de Santa Anna, a partir de les 18 h. En primer lloc hi haurà una acció teatral que sota el títol “El jardí de la memòria” farà un recorregut poètic per la vida i obra de dones que la història no ha tingut en compte. Aquesta activitat, organitzada pel Consell d’Igualtat Dona-Home, el CIRD i l’Aula de Teatre de Mataró, anirà a càrrec de les participants en el taller de teatre Dones en Acció. A continuació es llegirà el Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones, un text de la Diputació de Barcelona.

Entre les activitats n’hi ha dirigides a totes les franges d’edat perquè la conscienciació es vol estendre com una taca d’oli.

Aquí teniu l'enllaç per consultar el programa d'activitats:

http://mataro.cat/web/portal/ca/sites/dia_dones/index.html

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter