Login

 

cfa-elstarongers@xtec.cat
  93 799 46 04

Recorda! Cal venir a confirmar la plaça a partir del 3 de setembre! I si t'has oblidat de venir a inscriure tens una segona oportunitat!

Divendres al matí va ser un dia especial, molts alumnes van tenir l'oportunitat de fer una visita guiada dins del Liceu de Barcelona. Des de la platea vam descobrir la història de l'edifici, després vam visitar la "Sala dels Miralls" on es fan els descansos i, finalment vam poder veure un audiovisual amb tota la trama i treballadors que hi ha darrera d'un gran espectacle com és l'òpera.

L'excursió de dissabte 12 de maig a Terrassa va estar plena de bones sorpreses. Els carrers i la gent de Terrassa estaven engalanats de fira modernista i, poder passejar pels seus carrers ens va donar l'oportunitat de gaudir del seu encant mentre decobríem el centre de la ciutat. Dins el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, l'amo de la fàbrica tèxtil i alguna treballadora va explicar com era el procés de fabricació i les condicions de treball de l'època. Més tard vam anar a dinar a Mura al costat del riu, un poble molt bonic i ple d'encant.